ny blogg

alicjadreamcatcher.blogg.se

klaga inte på namnet

mode




Shululululluluu!

 

Fina skor eller hur? Jag tävlar igen på fokis blogg, man kan vinna en valfri plägg, skor eller accessoarer från melba.se (: Ni kommer säkert tro att jag har blivit konstig, jag+klackeskor= en tjej som ramlar varje minut. Nu överdriver jag, jag har blivit faktist ganska duktig på att gå i klack. So yehh det är ganska pindsamt när du går tex. på disco och alla dinna kompisar har på sig klack och du är 10cm kortare än dom.

Jao men nu chillar jag lyssnar på musik och gör en ny spotifylista♥


My Super Psycho Sweet 16

 
Nyss såg jag på en bra film som visades på mtv. Det är skulle vara typ läskig men den var inte det, eller jag blev rädd bara en gång.  Filmen är typ en blandning av scream movie och my super sweet 16.

4

    
 
Jessica Berg..<3
   
Är du kär i nån isåfall vem?? Jag är inte kär i någon just nu.

Vem hatar du mest i din klass? Sånna saker täncker jag inte skriva i min blogg, fast ja jag hatar en person riktigt mycket.

Vem var den första du var kär i?? Hihihihi, det var typ en kille som hette David jag brukar vara med honom ibland på sommarlovet men jag är inte kär i honom längre.

P.S. Det här är ingen fråga men kan inte du he ut dagens outfit oftare och skriva mer om mode?? <33 Ja det kan jag fast jag är ganska lat och orkar inte ta kort, haha men jag ska försöka.

Gry:
   
 
1.Vilken låt av Justin Bieber är din favorit? (haha, va bara tvungen,:P) typ favorite girl..
2.Hur vare i Polen?;) helt okej, haha
3.Äru en Beliber eller äru en haterz?:P jag älskar inte honom och jag hatar inte honom heller, jag tycker att han är okej.
   
Ida:  
hejsvejs , hur har din dag varit ? jag har vaknat kl 1.30 så min dag har typ nyss börjat och jag tror inte att jag ska göra nått specielt kanske byta design.
Karo:
   
Hmm..

Din favoritprogram när du var liten? när jag var ca. 2-3 älskade jag teletabies senare när jag var 4 kollade jag på Braceface och 6teen jag mins att jag ville vara 13 år då. (breceface och 6teen är fortfarande mina favorit serier (:
Favoritkläder? (Klänning, jeans, kjol, skinnjacka..) typ skinnyjeans eller eller jeandtights och en XL t-shirt ;p
Favoritfärg? älskar alla förutom gul, men jag tror att lilla är min favorit färg.
Klädstil? venne typ vanlig? ibland lite cool eller fashion. (jag brukar inte ha så ofta "fashion" kläder jag tycker att fina saker är obekvemma jag gillar att klä mig lite slarvigt.
Vad gillar du att äta? Nudllar och pizza är typ mitt liv♥ men jag gillar typ asiatisk mat, kebab och fastfood(:

Du luktar bajs

Oseriös rubrik.

Idag så har jag varit på skolan, (interesant) vi har slutat kl. 13.5 sen drog jag Winta och Daniella till musiken. Efter en stund så kom typ Sarah, Rebecca, Francine och Betty. Gick hem runt 4 tror jag och sovde till kl. 6 typ, najs. Imorgon så har vi sovmorgon vi ska har det varje torsdag till kl.9 istället för håltimmen (:

I julklapp fick jag böcker, armband, godis och pengar. För pengarna ska jag köpa en system kamera och då ska jag skaffa en ny blogg, haha igen...

 


RSS 2.0