_

Dag6 - min favoritplats
Jag har ingen favoritplats, jag har ingen plats på jorden där jag kan känna mig säker.

Dag7 - 2 favorit bilder
Jag tog detta 24 dagar från en fotoblogg, så ja.

Dag8 - Ett minne jag har
Nu blev det svårt, jag vet inte kanske en hemlig minne från 13 december 2009? eller så hela skolåret när jag gick på hedlunda.

Dag9 - Det jag hade på mig idag (bliden är där uppe)

Dag10 - Det här får mig att gråta
När jag känner mig helt ensam, när jag känner att jag förlurar någon,  när jag tror att jag dör och jag gråter också av andra saker.

Dag11 - dag 22 kommer imorgon.


i don't need love, loking like diamonds

Snart kommer dom vara sönder spellade.

 


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

 

Det var helt okej på discot, eller det sög samma låtar hela tiden och ingen dansade typ. Drog från discot kl. 11, så var jag med Hanna, Betty och Sarah. Sen så skulle vi vänta på Felicia, men det var skit kalt så vi drog till Mc.Donalds. Där käkade vi god mat. Det var en läskig, hög gubbe som typ kollade på oss hela tiden och log. Vi kunde inte sluta garva. Sen kom Felicia och så satt vi en stund till. Sen tog vi bussen till Ersboda för att vi skulle hämta Francine & vara typ på en fest. När vi var på Ersboda så ringde Hanna till Sanna och frågade vars är festen. Sanna sa att festen var slut och att vi ska springa till busshålplatsen och att det är sista bussen som skulle komma. Då sprang vi, sen fick vi vänta på bussen. Alla hade inte känsel i sina ben och fötter. Sen drog vi till Sarah, sovde över där. På morgonen åt vi hamburgare och pizza + drack sprite och cola nyttig frukost.
Sen så var jag super glad för att Sarah har kickar många temaor till min mobil, HelloKitty tema äger.

Nu håller jag på fixa en ny design.

 


_

Ska se på WildChild nu sen ska jag blogga om discot.


Hahahahahahahahaha

 

Dör av skratt.


I can make my whole world in the back seat


Vet inte vad ska jag skriva. Jag skev bara ett inlägg igår, sorry. Imorgon så vill jag inte gå på bad, det är typ sista gången vi ska bada. Det blir disco imorgon också sen övernattming hos Sarah, nice. Det blir ganska många som ska  sovaöver, Arcema, Betty, Felicia, Niyat, Francine, Hanna och kanske någon mer. 

Btw. Såg ni min fan-bild på Hofosho.se? hihi, jag tycker inte att bilden är snygg men Hofosho.se är min favorit blogg!


I'm not a lair!

Hej
Jag är med. 
Jag skulle vilja vinna en adidas jacka, för att jag har inte råd. Mina föreldrar tycker att det är ovärt att köpa den + att jag inte behöver en. Jag tycker att dom är galet snygga, alla mina kompisar har såna i olika färger. Jag vill verkligen vinna, kanske min motiviering är "för normal" och jag är kanske "liten" men jag vill vinna nånting specielt detta adidas jacka som jag kommer aldrig få tills jag betalar allt med mina pengar. Älskar dig & din blogg! 
Det var det vad jag skrev i min motiviering på kandylady.se, jag vill bara säga att jag ljuger inte. Ja jag har en adidas jacka men den är för små, min mamma säger att dom är fula och hon tänker inte köpa en till. Ja det är där för jag tävlar. Jag skulle kanske få en av min mormor eller morfar men dom tycker att det är för killar typ.
Nu sitter jag hos Francine och ska dra snart tror jag.

Live every day as if it were your last



Det finns en tävling på kanylady.se, det är en av mina favorit bloggar. Jag är med och tävlar om en adidasjacka från brandsinfashion.com .
Adidasjackor är super snygga! Jag hoppas att jag vinner, jag har aldrig vunnit i nån blogg-tävling. Kanske för att jag är snart 12 år och går i 6:an? Aa men lycka till mig!


All the things she said, running through my head

Outfit for today 
Ska sova snaaart, imorgon är det bad. Jag är typ den enda personen i klassen som tycker inte om att bada (asså typ med klassen). Mitt hår blir ett katastrof, haha det lät konstigt. Ja och sen så måste man hinna fixa sig på typ 10 min? (dusha, ta på sig kläderna, fixa håret, sminka lite grant) för mig tar det ca 25 min. Asså jag har typ sport bikini sexxxi liksom, ångrar mig jätte mycket att jag köpte den i somras. Jag ska kanske simma med mina gympa-short, we will see..


Forever young


Kom nyss hem från stan var med Sarah, Francine, Daniella, Michaela och Betty. Köpte tjocksockar, och nu har jag allt så jag får inte köpa något mer. Om 2 timmar så ska jag kolla på "ung och bortskämd", en av dom bästa Tv program. Daniel är bäst men det käns som han kommer åka ut, han är typ "tjejig". Programet är bara rolig för att Daniel & Jean-Pierre är med. Om ni har inte sett nån avsnitt så kolla HÄR och kolla idag kl.20 på 1:an.


Won't you let me break this fence down?


Har SO, Winta är inte här så vi får typ göra vad vi vill. Hon har typ hela texten om alkohol, så vi letar efter bilder.
Lyssnar på musik, haha killarna lyssnar på techno och jag lyssnar på Jigsaw Taku Remix - Lady Sovereign.
Orkar inte blogga mer hejdå!


I could find a key, to unlock all the things you want us to be


love letters written in lipstick, the case is closed and i'm covered in your fingerprints

Är trött, imorgon är det skola. Orkar inte gå ditt, men jag måste. Snart så måste jag kolla och välja outfit för imorgon, haha okej lite konstigt men om jag gör det så kan jag sova längre & inte komma försent till skolan. Omg, jag glömde spanska-läxa eller hade vi en?

Imorgon så ska jag börja i basket, coolt 97-96 ;).


How can I decide what’s right? when you’re clouding up my mind

 
Texte blev inte bra, men endå,.


Pin-up girls


ice cold

Sn6_116497998_large
Idag så var jag inte på skolan, jag hade mådde jätte dåligt. Jag fick typ sjukdom eller något, så efter jag äter vill jag spy och blir nästan aldrig hungrig, konstigt?. Idag så åt jag typ vanlig lunch, sen en paj på Mcdonalds och det räker, jag vill inte mer. Kanske kommer banta, haha.

Jag kom nyss från stan, var där typ med jätte många. Vi har typ varit på kärleks/ljus festivalen, kul. Orkar inte skriva mer.


Ska städa sen kolla på film eller Tv


Take me to the la la land

Har inte bloggat nånting idag, jag vat typ i skolan jag fick alla rätt på engelskan + i boken står det WOW!!! , sen så gick jag hem sen gick jag tillbaks till skolan och hade hemspråk. Kom hem kollade på youtube sen drog jag till kiosken och fyllde på busskortet & träffade Niyat och Felicia pratede en pittiliten stund med dom sen gick jag till Francine. Hos Francine så kollade vi på My life as liz, och Daniella var också där. Sen så åkte vi till träningen, efter träningen så jag, Francine, Sarah, Betty, Felicia, Nyiat drog till konsum. Sen så gick alla hem. Hemma så har jag duchat, åt kakor (jag blev typ tjock, måste säga hejdå till min bästis Choklad♥)
Ska sova nattinatti!


be the change

Tumblr_lbthksyazn1qazko2o1_500_large
Nu sitter jag har dricker yoggi och pluggar engelska för första gången typ (grattis till mig). Idag i skolan på elevensvad (stavning) har jag valt HK, var med Francie och Rebecca i samma grupp vi lagade typ bondeomlett haha jag mins inte vad den heter,. Och efter skolan så åkte jag till stan med Francine och Betty, never alone in the city. Köpte shorts, men jag tror inte att jag kommer bada med dom. Jag har faktist mina "boxers" så jag kan bada med dom på fredag, tisdag och onsdag.
Igen bild just nu men det kommer jag har tappat laddaren tror jag, haha om ni skulle ha sett mitt rum just nu ja...

Lyssnar på Britney Spears det var ett tag sen.


I can't make my own decisions, or make any with precision.


♥Hayley Williams♥


check it out

Jag skrev varje dag, orkar inte längre kämpa bloggen blir bara ointersant. Imorgon så ska jag till stan, ingen orkar följa med mig så kommer jag bli ensam för första gången. Aa och här får ni lite låtar som är sönderspellade i mina örön.

 

 
 
 
 
 


You are beautiful and sweeter than sugar (not)


Skolkatalogen har kommit, roligt. Jag har sett klart den, 343 sidor haha. Garvade ått nästan alla bilder, och i några skolor så finns det typ emo eller fjortis klass. Ålidhem hadde typ normalaste bilder, jag kanske såg ut lite cp. Först så fick typ hela kalssen skratatak sen så när fotografen tog korten försökte jag inte skratta, ja och det därför jag ser ut så där. Jag kommer aldrig visa bilden, aldrig.


don't ever look back

(weheartit.com)
3127813441_4196f34f11_z_large

Idag så har åkte jag till konstlektionen, sen kom hem och åt pannkakor. Klaga inte att jag skriver inte men mitt liv är inte så super interesant. Jag ska börja blogga om min outfit och mode. Nu håller jag på med ny design, den blir lik den jag har typ. Jao idag så ska jag se på en film, det blir typ en jul film eller en sån vintirig? haha. Asså idag när jag var på stan typ så hade några hängt i sina fönster såna små lampor som ma brukar ha på julen, inte lite tidigt.


Rihanna feat. Drake - What`s My Name

Rihanna

 


Ego


Too cool for school!

Min statistik suger, jag var faktist jätte glad fån början 10 besökare varje dag. Okej kanske några tycker att det är dåligt men jag har haft 5 förut + jag brukar nästan aldrig kommerntera bloggar. Jag borde göra det nu.

Idag är det fredag, imorgon så ska jag städa, plugga & chilla på kvällen. Jag tror att jag kommer få IG i alla ämnen kanske inte i svenska, slöjd och bild. Men jag är säker på 99% att jag kommer få det i engelsan om jag inte börjar plugga mer. Haha, jag verkligen hatar skolan!


Do you know me?

Namn: Alicja
Smeknamn: Alice typ, har ingen smeknamn typ.. haha
Ålder: 12 år om 8 dagar och en månad, haha
Familj: Mamma och Pappa typ,.
Civilstatus: Singel
Egenskaper: täncker för mycket, efterbliven ibland, snäll.
Djur: -
Närmaste kompisar: Daniella, Winta, Franciene och Gry
Favorit årstid: Vinter & sommar
Favorit djur: Panda, Apa, Hund, Katt nästan alla.
Favorit intresse: Blogg, dans, musik, bild, foto, mode.
Favorit film & musik: Jag kommer aldrig ihåg vad heter mina favorit filmer, parapore, bring me the horizon, shakira och mera..
Favorit mat: Kinamat, Polskmat, Fast food typ.
Om du fick 1 önskning: Jag skulle önska mig att jag får önska mig hur många gånger jag vill.
3 saker du tar med dig till en öde : Data med internet, kräm, kniv<--haha
Om du fick en miljon kronor så skulle du: Köpa en lägenhet, kläder och systemkamera kanske mobil, spara lite resten skulle jag ge till fattiga (:
En superkraft du vill ha: Vara osynlig kanske?
Din skostorlek: 39
Ditt längd: Vet inte 160 och kanske nått mer.
Hårfärg: Ljus brunt typ.
Ögonfärg: Blå/grön/gråa, jag vet inte.
Din framtid: Jag vet inte.
Dröm yrke: Känd bloggare, stilist, home designer, mode designer, skådespellare.
Innan du dör så vill du: Träffa Lady Sovereign, vara super stold över sig själv, hoppa bungee mer vet jag inte.
Om jag skulle veta att imorgon ska jag dö på 100% så skulle jag hoppa från nån jätte hög bygnad.

Better than chocolate

 
Det snöande jätte mycket, några hadde snö fight på skolan.
Hadde också elevensval, musik blev det (kul, inte). Har altid musik, idag så ville jag ha bild men det bara 9: or som fick ha det. Just nu så borde jag städa, men jag sitter här äter chaklad och lyssnar på musik - (swedish house mafia).

M is for music.


Igår så var det EMA, helt okej bra. Är glad för att Paramore, TokioHotel, LadyGaga och Ke$ha fick ett pris. Jag skrev ingen inlägg igår, orkade inte.

Nu var det första dagen i skolan efter höstlovet, kan någon göra så att det blir sommarlov?
Haha men imorgon så får jag, bara jag sova längre för att klassen ska gå till kyrkan och jag bor nära.


Shakira in my ears!


 Shakira - Gordita (Featuring Residente Calle 13)

Shakira - Waka Waka

Shakira - Loca (Feauturing Dizzee Rascal)

Shakira - Rabiosa (Featuring Pitbull)

Shakira - Addicted To You


walking in a winter-wonderland

weheartit.com5765fb6d01825f44f4ce1d996eb9cc7a8b4fdfc8_m_large
Jag vet att jag skriver bara om musik typ, och jag ville bara säga att jag slutar lyssna på hård musik.

Det är snö ute, kul. Längtar till 23 december, då åker jag. Jag måste börja tänka vad vill jag ha för julklapp och födelsdag present, pengar&kläder kommer jag säkert få. Om jag ska vara ärlig så gillar jag inte att få kläder, för att dom är köpta i barndelen + det är exakt i min storlek och jag gillar oversize!. Oftast är det lång armad tröja med en barslig tryck, och är likadan som min lilla kusin har. Men jag tror inte att det kommer bli så har nu, darför att min mormor vet vad jag gillar. Jag tycker att det bästa man kan få är pengar. Nu tror jag har kommit på en sak som jag vill ha, en CoCoChanel väska!

Vad vill ni få i julklapp?


Feeling so empty


 (webbcambild)


Me want!


1. bluebanana.com
2. H&M
3. bluebanana.com
4. H&M
5. Reserved (finns inte i Svergie)
6. Mins inte


where words fail music speaks

Dark,hair,grey,music,neck,tatuaje,fa-81b8e41091fd38638a50980e66e33147_h_large
Rock, scremo osv.
Slipknot, Escape the fate, 30 second to mars, Eyeys set to kill, Crystal catles, Panic at the disco, Behemoth
The pretty reckles,
Pop och typ lung musik:
Marina and the diamonds, Florence + The Machnie, Rihanna, Ke$ha, Dolly parton, Daisy dares you.
Okej jag vet mer band, om ni vill lysnna på dom så tryck HÄR (min spotify)
(bilden är från weheartit.com)


i speak fluent sarcasm


Kom hem från träningen, och är helt slut på benen. Vi har typ hip-hop och lite breakdance, jag kan nästan göra babyfreeze! På söndag ska vi uppträda på stan bredvid glashuset, asså det kommer vara många som ska kolla på typ. Pindsamt blir det...

Here we are and I can think from all the pills you made


be yourself, everyone else is taken

 
Chattade med Aon på msn i 2 timmar, saknar henne. Vi har inte träffats på 1 år, imorgon ska hon kanske komma på dans-träning.♥

(fét söt bild)


RSS 2.0