Gry här! :)

Hejhej!
Det är Gry här!
Alicja bad mig att göra ett inlägg här så.
Alicja har frågestund! Så fråga hur mkt ni vill och vad ni vill.. :)
Hon kommer tillbaks 10 Januari :)
Haha

Peace out!

Jag är jätte duktig, jag har inte bloggat. Jag har skrivit 1 inlägg fast jag har sparat den som utkast,  i know is weird.

Idag ver det julavslutning, vi dansade (pinsamt)

Daniella ska flytta till Sundsvall kommer sakna henne jätte mycket. Typ hon har varit den snällaste personen på jorden, världens bästa vän i 2,5 år. Nu flyttar hon, alla har sagt hejdå och kramade henne några grät. Jag fick tårar för att jag kunne inte hålla mig, liksom alla minnen med henne. Jag, Sarah, Rebecca, Karo, Zinah, Rim, Linh, Lenny och Kevin satt i biblan och snackade med Daniella. Walla ALLA fick tårar.


Fail

Fail, mina rubriker är långa och dom syns inte just nu måste ändra.


Ja, jag rimmar på från undergroundnivå siktar mot toppen så långt jag kan nå

 
Klar med designen, så imorgon kommer jag legga upp den på bloggen. Jag blev inte riktig nöjd men den dugger, blev inte som den sulle vara. Som ni ser så är den brun plus har ingen ego bild där uppe. 
 Imorgon fyller jag år. Idag så har jag och Francine kalas och då kommer jag få mina presenter :D


Expectation is the root of all heartache

Z218178296_large(weheartit.com)
Duktig filicka jag är, städade rummet & köket + diskade. Men jag är typ trött nu så godnatt!

Random bild och rubrik, eller jag brukar ha typ random rubriker.


You look like a poo with yours pant on the ground

Kom från basket träningen sen drog jag till ica och köpte tuggummi klarar mig inte utan. Nu så ska jag duscha sen städa (jag städade inte igår). Asså jag lovar er att jag ska börja göra tidinställda inlägg, jag har typ upp till 15 besökare per dag fast ingen kommenterar?!  


I'm not perfect but i'm me


Hej jag älskar alla er som läser min blogg! Jag har inte skrivit typ mycket senaste dagarna och min statistik har inte sjunkit, jag är super glad. Jag lovar att skriva mer och börja göra den dära grejen "24 dagar fram till jul". Asså jag är upptagen hela tiden har dans och basket träningar, om jag har inte det så är jag med kompisar. Nu på fredag ska jag på disco, hoppas det blir kul. Sen så 23 ska jag fara till Polen och ska stanna där till 10 januari. Jag täncker göra tidinställda inlägg + blogga ibland på mobilen. Men nu måste jag dra och städa lite sen duscha.


You think I'm funny when I tell the punch line wrong

Shululululu!
Jag vet inte vad ska jag skriva, typ Ruta fyller 13 år idag grattis. Jag är snart klar med designen, fast jag kommer inte visa den. Imorgon fyller Francine 13 år och det är också lucia. På skolan ska vi typ ha bort tennis, dans eller fotboll jag valde bort tennis och jag ångrar mig jätte mycket, hoppas jag blir sjuk. Asså jag kommer käma ut mig för hela skolan, najs.

Nothing is better than chocolate.

Sorry att jag har inte bloggar på typ 100 år men jag var lite upptagen. Igår så var det pizza med dansgruppen, sen sov jag över hos Francine. Grymt kul, och idag är Rutas kalas. Vi ska ha typ spa, haha. Jag köpte typ 3 saker till henne, 2 smink grejer och choklad. Snart ska jag dra och fixa mig, typ tvätta bart sminkat ta på mig mjukis och sätta upp håret. Just nu så sitter jag och käkar billys pannkakor med choklad smak. ♥Choklad forever♥

19 december fyller jag år och då kommer en ny design.


the sky is not the limit


Kom hem från träningen, duschade, åt. Nu sitter jag här och kollar på olika grejer, om 10 minuter ska jag kolla på ung&bortsämd. Kommer inte skriva mer idag.


never explain


En sak vad jag gör varje dag:

Sitter vid datorn. Bara för att jag har tråkigt och bara för att jag är beruande.

4 bilder som gör mig glad:

1. Är grymt stolt hur jag har redigerat den!

2. Niyat och min face, haha garv. 3. Rumpaaa! 4. Typ på HK, face!


Should i hide for the rest of my life

Vaknade kl. 1 idag, äntligen är jag inte trött. Nu sitter jag här lysnnar på musik och chillar. Jag fick ganska många läsare igår, så forsätt läsa min blogg. Jag har inte skrivit så mycket igår, jag glömde också skriva den där grejen som jag ska skriva fram till jul. Jag ska skriva om det idag. Här har ni några låtar som jag kan inte sluta lyssna på

 


 


catch your dreams

 
Var på stan idag, köpte en tröja, halsband och adventsjärna. Jag är super glad 17 dagar till jullov♥

Lite neasty men vill ni se kissie helt naken? tryck HÄR


We’re a broken people living under loaded gun


Imorgon ska jag till stan, kanske men Francine. Ska typ köpa det här.


when you think, you relise just how fucked up everything is

 

Tre favorit pragram på Tv

Viva la Bam, The dudsons in america och Ung och bortsämd. Alla tre är skit roliga och idiotiska. I viva la bam och i The dudsons in america gör dom konstiga saker, jag vet inte ens hur ska jag förklara. Ung och bortkämd, 5 idiotiska tjejer och 5 idiotiska killar utan hjärna. Kanske några har nått i huvudet, men pragramet är rolig att se på.

Favorit födelsdag

Förra året tror jag. Först fick gick jag och mamma till stan typ, där träffade vi mormor och morfar. Fick CoCo-channel örhänge. Sen gick jag och mina kompisar till en kompis och vi spellade Tv- spel. Jag vann alla gånger. Vi spellade buzz. Jao gick hem ganska


You keep the sunshine, save me the rain


Har träningar alla dagar förut om fredag, lördag och sönda. Är ganska trött, hela tiden. Idag har vi haft basket-träning med killarna, pindsamt alla går på min skola. Asså jag failade ganska mycket, men jag är en nybörjare. Fast fet var endå roligt typ, var faktist lite trött och orkade inte kämpa. Nu på måndag ska jag fråga tränaren om hon kan visa hur man gör olika saker


Free as the morning sun


Idag så skulle jag skriva om sig sjäv, så nu kör vi. Jag heter Alicja och jag är 98. Jag är 100% polack. Jag föddes i Polen i Warszawa den 19 december. Jag har också bott där till  september 2008 tror jag. Jag bor med mamma, pappa stanade i Polen. Mamma och jag ska flytta tillbaks på sommaren. När jag kom till Svergie så fick jag gå på Hedlundaskolan för att lära sig svenska. Saknar detta tiden. Förut var jag också super omogen och barnslig, helt annorlunda var jag. Jag mins att av början av 5:an brydde jag mig inte 0.000000...% om utseandet, sen blev jag wb fjortis eller kanske ville bra se ut som fjortis (nej, jag ville inte va en tjej som är brun utan sol). Senare var jag en wb emo, jag har altid gillat scene-style också när jag var 5 år. Ja och då läste jag mycket om det, och började lyssna på scremo. Scremo är det bästa musiken jag vet. Hur är jag nu? Ja, jag är en tjej som lyssnar på scremo, klär sig i L/XL T-shirts och skinnyjeans med sneakers på fötterna, plattar sitt hår och sminkar nästan varje dag, pluggar aldrig spanskan, går på Ålidhemskolan i 6:a i Umeå, brukar vara med Daniella, Francine, Gry, Winta och ibland några andra, dansar i en dansgrupp som heter JamoJamoYoung, hatar fake och wb mäniskor. Det var allt tror jag, haha det blev en EGO inlägg!


RSS 2.0